Vihki- ja kihlasormukset

24 Tuotetta

Vihki- ja kihlasormukset ovat yhdet elämän pitkäaikaisimmista hankinnoista, ja ne kulkevat mukana vuodesta toiseen. Siksi niiden hankintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Suurinta osaa kihla- ja vihkisormuksista koristaa yhä värittömät timantit, mutta värillisten jalokivien käyttö on lisääntymässä. Väritön timantti on ajaton ja kestävä valinta, värillisellä kivellä puolestaan voi ilmentää persoonallisuutta aivan eri tavalla.

Perinteikäs kihlasormus on useimmiten sileä, mutta aivan hyvin siinä voi olla kuvioita, timantteja ja muita jalokiviä. Kihlapari voi valita kihlasormukseksi molemmille samanlaiset sormukset ilman kiveä, mutta morsiamelle voidaan oikein hyvin valita kihlasormukseksi myös kivellinen malli.

Morsiamen kihlasormus voidaan valita sitä silmällä pitäen, että se tulee sopimaan hyvin yhteen tulevan vihkisormuksen kanssa. Useimmiten miehellä on vain yksi sormus, mutta yhä useammin myös sulhanen ottaa käyttöönsä kihlasormuksen lisäksi vihkisormuksen. Tällöin sulhasenkin täytyy jo kihlasormusta valittaessa ottaa huomioon sen yhteensopivuus tulevan vihkisormuksen kanssa.

Timanteilla tai ilman, verkkokaupastamme löydät tyylikkäät sormukset kihlatullesi! Valikoimassamme ovat upeat timanttisormukset, hopeasormukset sekä kultasormukset.

Teetä oma kihla- tai vihkisormus

Vihkisormus on usein timanttisormus, myös silloin kun kihlasormus on koristeltu jalokivin. Toki vihkisormukseksi käy muukin kuin timanttisormus. Tärkeintä kihla- ja vihkisormuksen yhteensopivuuden kannalta on valita materiaaliltaan sekä profiililtaan yhteneväiset sormukset. Kauniisti toisiaan täydentävät ja visuaalisesti yhteen sopivat sormukset muodostavat upean ja ajattoman kokonaisuuden.

Verkkokaupastamme tilaat helposti unelmiesi kihla- ja vihkisormukset! Valikoimasta löydät tyylikkäitä ja laadukkaita sormusvaihtoehtoja unohtumattoman juhlapäivän ja ikuisen rakkauden merkiksi.

Etkö löydä aivan haluamaasi kihla- tai vihkisormusta? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia sormuksia. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma unelmiesi sormus. Yksilöllisesti teetetyssä sormuksessa on mahdollista tehdä aivan sinun tyylisiä ratkaisuja ilman kompromisseja. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.