Valkokultasormukset

20 Tuotetta

Valkokulta on suosittu materiaali erityisesti vihki- ja kihlasormuksissa. Valkokullan vaalea hohde korostaa kauniisti siihen istutettujen jalokivien kimallusta. Valkokultasormusten sävyissä esiintyy eroja. Jotkut sormukset on palladium-pohjaisia ja jotkut valkokultasormukset rodinoidaan tietyn sävyisiksi.

Valkokultasormus on elegantti

Valikoimamme valkokultasormuksissa säihkyvät timantit sekä muut jalokivet, kuten vedensininen topaasi, tumman sininen safiiri sekä romanttisen punainen rubiini. Kivien värillä, määrällä sekä asettelulla on suuresti merkitystä sormuksen ulkonäköön. Mikä valkokultaisista sormuksistamme olisi juuri sinun unelmiesi sormus?

Rakkautta voi ilmentää sormuslahjalla minä tahansa merkkipäivänä tai antaa sormuksen vaikka joululahjaksi. Ottamalla sormukseen kaiverruksen, teet siitä entistä henkilökohtaisemman ja mieleenpainuvamman lahjan. Kaiverrus on mahdollinen useimpiin sormusmalleihimme. Toteutamme koruihin peruskaiverrukset ilman lisämaksua. Otathan huomioon kaiverruksen pituuden sormusostostasi suunnitellessa, sillä kaikkiin ei mahdu kovin pitkää tekstiä.

Mikäli haaveissasi on yhtenäinen korukokonaisuus, tutustu silloin myös korvakoruihimme sekä riipuksiimme. Käyttämällä koruja, joissa on samat valmistusmateriaalit saat aikaiseksi huolitellun ja harkitun tyylin.

Teetä oma valkokultasormus

Etkö löydä aivan haluamaasi valkokultasormusta? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia sormuksia. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma unelmiesi sormus. Yksilöllisesti teetetyssä sormuksessa on mahdollista tehdä juuri Sinun tyylisiäsi ratkaisuja ilman kompromisseja. Haluatko ajattoman timanttisormuksen tai villin sormuksen kolmessa kullan värissä? Se onnistuu. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.