Timanttisormukset

32 Tuotetta

Etsitkö vihki- tai kihlasormusta mielitietyllesi? Vai mietitkö täydellistä lahjaa puolisollesi? Timanttisormus on valinta, joka ei petä. Timanttisormus tekee hääpäivästä ikimuistoisen ja kaunistaa käyttäjänsä arkea vuodesta toiseen. Timanttisormus on myös arvostettu lahja, joka sopii juhlistamaan vuosipäivää tai muuta yhteistä merkkipäivää. 

Timantti- ja vihkisormuksen osto on monille kaikkein tunteellisin ostopäätös. Timanttisormuksen lopulliseen muotoon ja malliin vaikuttaa käyttäjän omat vaatimukset ja mieltymykset. Joillekin on tärkeää timantin loisto ja näyttävyys, toisille tärkeämpää on kestävyys ja käytännöllisyys.

Timantti on rakkauden symboli, joka kuvastaa valoa, elämää ja jatkuvuutta. Timanttisormus on ajaton, tyylikäs ja kestävä koru arkeen ja juhlaan.

Timanttisormus kihla- tai vihkisormuksena

Timanttisormus valitaan nykyään usein sekä kihla- että vihkisormukseksi. Jos kihlasormukseksi on valittu timanttisormus, tällöin vihkisormukseksi sopii erinomaisesti isompi tai erilainen timanttisormus. Tärkeintä on, että sormukset ovat rungoltaan yhteensopivat.

Kaunein kihlasormus rakkaallesi voi olla yksikivinen timanttisormus ja sen rinnalle hääpäiväksi voi valita siron rivitimanttisormuksen. Rivitimanttisormuksen istutuksen timantit muodostavat upean, säihkyvän timanttijonon, joka on vähäeleisen tyylikäs.

Timanttisormuksessa voi olla värittömien timanttien seurana jokin värillinen kivi, esimerkiksi sinisen hehkua tuomassa safiiri tai topaasi. Värillisellä kivellä voidaan ilmentää sormuksen käyttäjän persoonaa aivan eri tavalla.

Teetä oma timanttisormus

Etkö löydä aivan haluamaasi timanttisormusta? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia sormuksia. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma unelmiesi sormus. Yksilöllisesti teetetyssä sormuksessa on mahdollista tehdä aivan sinun tyylisiä ratkaisuja ilman kompromisseja. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.

  • Näkymä