Timanttiriipukset

12 Tuotetta

Lisää säihkettä elämääsi upealla timanttiriipuksella! Timantit kaulalla tuovat hohtoa elämään ja niitä voi hyvin käyttää arkenakin. Timanttiriipus ei siis ole pelkästään juhlakoru. Timanttiriipus on aina tyylikäs, tilanteessa kuin tilanteessa. Timanttikoru on myös helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Perinteinen kirkas timantti tuo säihkyvää luksusta arkeenkin. Värilliset jalokivet yhdistettynä timanttiriipukseen puolestaan kuvastaa persoonaasi ja käännät katseita aivan omalla tavalla.

Timanttiriipus on myös hurmaava lahjaidea elämäsi tärkeimmälle ihmiselle. Kuvittele, miten voisitkaan ilahduttaa rakastasi vaikkapa sydämen muotoisella riipuksella. Tai voithan hemmotella ja palkita itseäsi tilaamalla timanttiriipuksen omaan korukokoelmaasi. Meiltä saat tuotteet nopealla toimituksella!

Timanttiriipus on loistava lahja

Timanttiriipus voi olla timanttien määrästä ja muiden jalokivien väristä riippuen joko hillityn tyylikäs tai loistelias katseenvangitsija. Sopiiko tyyliisi paremmin riipus yhdellä timantilla vai kenties timanttiriipus, jossa on useampi kivi? Osassa riipuksia on timanttien lisäksi käytetty jalokiviä, kuten smaragdi, rubiini, safiiri ja ametisti.

Kultaisia ja valkokultaisia timanttiriipuksia ostetaan paljon merkkipäivälahjaksi esim. valmistujaislahjaksi ja huomenlahjaksi. Näyttävä ja kaunis timanttiriipus ansaitsee tietenkin parikseen arvoisensa ketjun. Tutustu valikoimistamme löytyviin kulta- ja hopeaketjuihin. Kaulaketjuista on valittavana eri pituuksia ja paksuuksia, ja näillä onkin suuri merkitys korun kokonaisuutta ajatellen. 

Lisää säihkettä entisestään yhdistämällä riipuksesi kanssa timanttikorvakorut. Näin saat aikaiseksi yhtenäisen korukokonaisuuden.

  • Näkymä