Timanttikorvakorut

16 Tuotetta

Tyylikkäät, elegantit ja kauniina säihkyvät timanttikorvakorut viimeistelevät juhlapukeutumisen sekä ilahduttavat myös arjessa. Monesti ajatellaan, että arkikäyttöön sopivat ainoastaan hillitymmät korvakorut, mutta timanttikorvakorut ovat hyvä valinta jokaiseen päivään. Timanttien säihke tuo arjenkin keskelle juhlan tuntua! 

Valikoimastamme löydät timanttikorvakoruja moneen eri makuun ja tyyliin. Kirkkaiden timanttien lisäksi korvakoruissamme on käytetty myös jalokiviä, kuten vihreänä sädehtiviä smaragdeja, punaisena hehkuvia rubiineja sekä syvän sinisiä safiireja. Vai olisiko valintasi sittenkin heleän violettina tuikkiva ametisti?

Timanttikorvakorut - ajatonta kauneutta

Timanttikorvakorut ovat aina hyvä hankinta. Timantit ovat ajattomia ja timanttikorvakorut aina tyylikkäät kaikenikäisillä käyttäjillä. Timanttikorvakorumme on valmistettu valkokullasta tai keltakullasta. Varsinkin valkokulta on suosittu materiaali timanttikorvakoruissa, sillä sen vaalea hohde korostaa entisestään korvakoruissa käytettyjen timanttien kimallusta. Keltakulta puolestaan antaa timanttikorvakorulle omanlaistaan arvokkuutta. 

Timantilla on suuri symbolinen merkitys; sen ajatellaan kertovan ikuisesta ja kaiken kestävästä rakkaudesta. Siksi timanttikorvakorut ovat romanttinen ja ylellinen lahja esimerkiksi huomenlahjaksi, merkkipäivänä tai joululahjaksi. Kuvittele lahjansaajan ihastunut ilme, kun kauniista lahjarasiasta paljastuvat kauniina sädehtivät timanttikorvakorut. 

Viimeistellyn tyylin saat ostamalla timanttikorvakorujen kanssa yhteensopivan timanttiriipuksen. Näin saat aikaiseksi yhtenäisen korukokonaisuuden.

Teetä oma timanttikorvakoru

Etkö löydä aivan haluamaasi korvakorua? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia koruja. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma korusi. Yksilöllisesti teetetyssä korussa on mahdollista tehdä aivan Sinun tyyliäsi kuvastavia ratkaisuja ilman kompromisseja. Haluatko ajattoman timanttikorun tai villin kivikorun monissa eri väreissä? Se onnistuu. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.

  • Näkymä