Suomileijona-riipus

26 Tuotetta

Suomen Leijona on merkki kunnioituksesta isänmaata kohtaan. Sillä on pitkä historia, sillä nykyisen leijonavaakunan prototyyppi nähtiin Ruotsin kuninkaan Kustaa Vaasan hautamuistomerkissä Upsalan tuomiokirkossa jo 1500-luvun lopulla. Leijonavaakunan on alunperin suunnitellut flaamilainen kuvanveistäjä Willem Boy ja se oli Suomen suuriruhtinaskunnan (tai suurherttuakunnan) vaakuna.

Vaakunassa Suomi yhdistettiin Karjalaan, jonka tunnuksena olivat kaksi erilaista miekkaa ja kättä. Miekoissa on oma symboliikkansa. Käyrä sapeli viittaa sekä Etelä-Venäjää hallinneisiin tataareihin että kohti Eurooppaa työntyneisiin turkkilaisiin. Suora miekka viittaa puolestaan länteen ja kristikuntaan, haarniskoitu käsi ritariromantiikkaan.

Suomileijona-koru omasta tuotannosta

Valikoimassamme olevat Suomileijona-riipukset tehdään meillä RMV-Korut Oy:ssä Kirkkonummella. Valittavanasi on keltakultaisia, hopeisia sekä kullattuja Suomileijona-riipuksia. Hopeisissa riipuksissa on lisäksi tummaksi oksidoituja vaihtoehtoja.

Suomileijona on ajaton ja voimakas symboli, joka sopii niin miehelle kuin naisellekin. Valitse Suomileijona-riipuksen lisäksi valikoimastamme riipukseen yhteensopiva ketju. Valittavanasi on useita eri ketjuvaihtoehtoja. Oksidoitu hopeariipus näyttää parhaalta hieman paksummassa hopeisessa panssariketjussa.

Muista, että ketjun pituudella on kokonaisuuden kannalta paljonkin merkitystä. Pitkien ketjujen päässä roikkuvat riipukset korostavat koko ylävartalon linjaa, kun taas lyhyemmät ketjut nostavat huomion kaulaan ja hartioihin.

  • Näkymä
1 953,00 €
1 120,00 €
574,00 €