Sormukset

61 Tuotetta

Sormus on aina symboloinut monia asioita, kuten sitoutumista, ikuisuutta sekä rakkautta. Sormukset ovat koruja, jotka usein siirtyvät suvussa sukupolvelta toiselle. Löytyisikö meidän valikoimastamme juuri sellainen sormus, joka voisi olla osa sinun sukusi sukupolvien ketjua?

Sormus jokaiseen hetkeen

Sormuksilla tuot tyyliisi kiinnostavia yksityiskohtia. Näyttävyyttä saat erilaisilla kivillä, jotka tuovat säihkettä niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimastamme löytyvät sormukset jokaiseen makuun. Monipuolinen valikoima erilaisia tyylejä takaa sen, että jokaiselle löytyy sopiva sormus.

Valikoimaamme kuuluvat upeat sormukset timanteilla, jalokivillä ja helmillä koristeltuina. Kivien asettelulla, hionnalla ja määrällä on suuri vaikutus sormuksen ulkonäköön. Valikoimastamme löytyvät niin pelkistetyn modernit kuin näyttävän mahtipontiset sekä perinteisen tyylin sormukset.

Timanttisormus ikuisen rakkauden merkiksi

Nimettömässä kimalteleva timanttisormus symboloi ikuista rakkautta. Sormus on kuulunut suomalaisiin hääseremonioihin aina keskiajalta lähtien. Ikuisen rakkauden lisäksi sormus symboloi jatkuvuutta - sen kehällä ei ole alkua eikä loppua.

Kihla- ja vihkisormuksia käytetään usein päivittäin, joten parhaiten kihla- ja vihkisormusten jalokiveksi soveltuu oikea timantti. Se on jalokivistä ainoa, joka kestää ja pysyy kauniina vuodesta toiseen. Timantti on myös tyylillisesti varmin ja ajattomin valinta.

Etsitpä sitten sormusta tärkeän elämänvaiheen juhlistamiseksi, kuten kihlasormusta tai vihkisormusta, tai edullista hopeasormusta arkikäyttöön, löydät sen meiltä.

Sormuksesta teet henkilökohtaisen lahjan kaiverruksella. Kaiverrus on mahdollinen useimpiin sormusmalleihin. Toteutamme koruihin peruskaiverrukset ilman lisämaksua. Otathan huomioon kaiverruksen pituuden sormusostostasi suunnitellessa, sillä kaikkiin ei mahdu kovin pitkää tekstiä.

Teetä oma kultasormus

Etkö löydä aivan haluamaasi kultasormusta? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia sormuksia. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma unelmiesi sormus. Yksilöllisesti teetetyssä sormuksessa on mahdollista tehdä aivan Sinun tyyliisi parhaiten sopivia ratkaisuja ilman kompromisseja. Haluatko ajattoman timanttisormuksen tai villin sormuksen kolmessa kullan värissä? Se onnistuu. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.

  • Näkymä