Kultaketjut

31 Tuotetta

Koru on ajaton, arvostettu lahja, jonka saaja varmasti ilahtuu. Erityisesti kultaketju on loistava lahja näyttävän ulkonäkönsä vuoksi. Meiltä löydät laadukkaat kultaiset ketjut naisille ja miehille. Valikoimassamme on monenlaisia ketjuja - tutustu esimerkiksi kaulaketjuihin, ranneketjuihin ja nilkkaketjuihin. Tilaa kultaketjut itselle tai lahjaksi helposti netistä, luotettavasta kotimaisesta verkkokaupasta nopealla toimituksella.

Olemme itse valinneet kultaketjut suomalaiseen makuun kestämään suomalaisten arkea ja juhlaa. Tukevammissa ketjuissa olemme ilmoittaneet ketjujen grammapainot, jotta vertailu olisi helpompaa.

Ohut kultaketju on siro

Ohut kultaketju on vähäeleisen tyylikäs valinta. Sirommat kultaketjut sopivat erityisesti naisille. Naisten ranteessa ja kaulassa sirot kultaketjut kaunistavat kantajaansa niin arjessa kuin juhlassakin. Jos siis esimerkiksi pohdit kultaista ketjua lahjaksi naiselle, valitse silloin 1,2 mm-4 mm kultaketju.

Ohut kultaketju on parhaiten edukseen kultaisten tai timanttisten riipusten kanssa. Riipusta vaihtamalla ohut kultaketju on helppo yhdistää eri asuihin ja tilanteisiin. Juhlaan voi valita kultaketjuun näyttävämmän riipuksen, arkikäytössä taas pienempi riipus on monesti tyylikkäin valinta. Riipuksen avulla saat tuotua korulahjaan lisää henkilökohtaisuutta valitsemalla lahjan saajan persoonaa parhaiten kuvastavan riipuksen. Tutustu siis myös riipusvalikoimaamme.

Paksu kultaketju - näyttävä katseenvangitsija

Paksu kultaketju on näyttävä sellaisenaan eikä välttämättä kaipaa lisäksi riipusta. Kultainen panssariketju on suosittu asuste miesten keskuudessa. Paksut kultaketjut sopivatkin hienosti lahjaksi erityisesti tärkeimmälle elämäsi miehelle. Tukevammissa ketjuissa olemme ilmoittaneet ketjujen grammapainot, jotta vertailu olisi helpompaa onttojen ja täysiaineisten ketjujen kesken.

  • Näkymä