Kultaiset ranneketjut

10 Tuotetta

Kultainen ranneketju on yksinkertaisen tyylikäs ja aina varma valinta esimerkiksi lahjaksi. Lahjana kullasta valmistettu ranneketju kertoo arvostuksesta ja välittämisestä. Valitsemalla kultaisen ranneketjun saat laatua vuosiksi eteenpäin.

Kultaisia ranneketjuja on monenlaisia, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan tyyliin ja omiin mieltymyksiin parhaiten sopiva. Ohuet ranneketjut ovat vähäeleisiä ja siroja, ja ne ovat etenkin naisten suosiossa. Jos etsit oikeaa katseiden kääntäjää, valitse silloin paksu kultainen ranneketju. Erilaiset punonnat antavat ranneketjuille oman ilmeen. Onko valintasi papuketju, panssariketju vai kenties helmillä varusteltu kultainen ranneketju?

Miesten kultainen ranneketju

Meiltä löydät sopivat ranneketjut myös miehille. Miesten ranteeseen voi rohkeasti valita paksunkin kultaisen ranneketjun. Suosittuja ovat panssariketjut sekä laatalla varustetut ketjut. Laatan ansiosta voit personoida korun käyttäjän mukaan kaiverruksen avulla. Koruun voi kaivertaa vaikka jonkin erityisen päivämäärän, sanan tai symbolin. Toteutamme koruihin peruskaiverrukset ilman lisämaksua. Meiltä löydät useita hyviä koruvaihtoehtoja miehelle, mikäli etsit juuri sopivaa lahjaa.

Kultainen ranneketju sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kulta on materiaalina arvokas, muttei kuitenkaan liian loistelias jokapäiväisessä arkikäytössä. Laadukas kultainen ranneketju säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen ahkerassakin käytössä.

Verkkokaupastamme tilaat korut turvallisesti, luotettavasti ja nopealla toimitusajalla. Ostaminen ei vaadi erillistä rekisteröitymistä.