Kultaiset kaulaketjut

20 Tuotetta

Kultainen kaulaketju on ajaton ja takuuvarmasti tyylikäs valinta. Kultaiset kaulaketjut sopivat kaikenikäisille ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin. Valikoimastamme löytyy kultaisia kaulaketjuja useilla eri punonnoilla: papuketjuja, panssariketjuja, kierrepalkkiketjuja ja monia muita. Punonnan valinnalla on kaulaketjussa suuri merkitys. Vähäeleisempi punonta sopii hyvin ketjuun, jota on tarkoitus käyttää riipuksen kanssa, kun taas näyttävämpi punonta on upea sellaisenaankin.

Valikoimastamme löydät kultaiset kaulaketjut naisille ja miehille. Voit valita ohuempaan kaulaketjuun lisäksi riipuksen. Laajasta riipusvalikoimastamme löydät varmasti mieluisan ja käyttäjän persoonaa parhaiten kuvastavan korun.

Miesten kultainen kaulaketju saa olla näyttävä

Korut ovat tehokas tapa tuoda näyttävyyttä ja luonnetta miestenkin tyyliin. Miesten koruissa saa olla näköä ja kokoa! Siksi miesten kaulaketju on tyypillisesti naisten kaulaketjuja paksumpi, varsinkin jos ketjua on tarkoitus käyttää yksinään ilman riipusta. Miehet suosivat erityisesti paksua panssariketjua omissa ketjuvalinnoissaan. Mikäli siis mietit kultaista kaulaketjua lahjaksi miehelle, on paksu kultainen panssariketju hyvä valinta.

Ketjun pituudella on kokonaisuuden kannalta paljonkin merkitystä. Pitkien ketjujen päässä roikkuvat riipukset korostavat koko ylävartalon linjaa, kun taas lyhyemmät ketjut nostavat huomion kaulaan ja hartioihin. Tutustu myös valikoimamme muihin miesten koruihin. Löytyisikö kaulaketjun pariksi vaikka upea sormus tai näyttävä ranneketju?

  • Näkymä