Keltakultasormukset

18 Tuotetta

Kultaiset sormukset ovat aina olleet suosittuja sormuksia niin miehillä kuin naisilla. Monipuolisesta valikoimastamme löydät upeat kultaiset sormukset. Kultasormus voi olla pelkistetyn vähäeleinen - tai mikäli kaipaat näyttävyyttä - helmin, timantein tai jalokivin koristettu.

Kulta on klassinen kihlasormus- ja vihkisormusmateriaalina ja monen hääparin suosima. Kultasormusvalikoimastamme löydät useita kauniita vaihtoehtoja, jotka kuvastavat juuri teidän rakkauttanne ja sitoumustanne.

Kaiverrus on myös mahdollinen useimpiin sormusmalleihin. Toteutamme koruihin peruskaiverrukset ilman lisämaksua. Otathan huomioon kaiverruksen pituuden sormusostostasi suunnitellessa, sillä kaikkiin ei mahdu kovin pitkää tekstiä.

Teetä oma kultasormus

Etkö löydä aivan haluamaasi kultasormusta? Kultaseppämme valmistaa toiveiden mukaisia sormuksia. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan tekijän kanssa oma unelmiesi sormus. Yksilöllisesti teetetyssä sormuksessa on mahdollista tehdä aivan sinun tyylisiä ratkaisuja ilman kompromisseja. Haluatko ajattoman timanttisormuksen tai villin sormuksen kolmessa kullan värissä? Se onnistuu. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä lomake.

  • Näkymä