Suomalainen kultasepänliike Kirkkonummella

RMV-Korut on vuonna 1959 perustettu suomalainen kultasepänliike, jossa sinua palvellaan jo toisessa sukupolvessa. Kirkkonummen Munkinmäellä valmistamme käsityönä uniikkeja koruja, joilla erotut ja ilmaiset itseäsi. Oman mallistomme lisäksi olemme huolellisesti valinneet valikoimaamme myös muiden valmistajien koruja ja lahjatuotteita. Jo 50-luvulta lähtien olemme nojanneet vahvaan ammattitaitoon, asiakkaidemme yksilölliseen ja rehelliseen kohtaamiseen sekä tietenkin korkealaatuisiin, sukupolvelta toiselle kestäviin koruihin.

Perinteisien riipuksien ja korvakorujen rinnalle teemme koruja, joilla erottua. Kultaseppämme toteuttaa myös täysin uniikkeja koruja asiakkaan toiveiden mukaan. Sormuksien, riipuksien ja muiden korujen suunnittelu ja valmistus onnistuu perinteistä käsityötä ja nykytekniikkaa yhdistäen. Kultaan ja hopeaan saa yhdistettyä timantteja ja muita aitoa jalokiviä asiakkaan toiveiden mukaan. 

RMV-Koruilta löydät uniikit korut, joilla erotut ja ilmaiset itseäsi. Lupaamme kohdata jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti, tarjoten paitsi korkealaatuisia tuotteita myös rehellistä ja asiantuntevaa palvelua.