Toimitus- ja käyttöehdot

Toimitustavat

Toimitustapana käytämme Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Asiakas voi valita noutavansa tilauksensa myös yrityksen vähittäismyymälästä sen aukioloaikana.

Tilaaminen

Tilaukset onnistuvat kätevästi verkkokaupan sivustolla. Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tilauksia ei toimiteta poste restante-osoitteisiin.

Toimitusmaksut

Nouto liikkeestä, hinta 0€.
Voit noutaa tilauksesi ilman toimituskuluja suoraan liikkeestämme liikkeen aukioloaikana, RMV-Korut Oy, Munkinmäentie 11, 02400 Kirkkonummi.

Toimitus postitse, arvioitu toimitusaika 2-4 työpäivää, hinta 3,20€. Matkahuollon kautta 6,50€.

Yli 80€ tilaukset ilman postituskuluja.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi 


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivänä tai viimeistään kahden seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.

Verkkokaupan asiakaspalautukset

Palautukset osoitteeseen:
RMV-Korut Oy
Munkinmäentie 11
02400 Kirkkonummi

Ilmoita verkkokaupassa tehdyn tilauksen palautuksesta aina meille ennen kuin palautat tuotteen. Asiakkaan on tehtävä palautusilmoitus viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@rmv-korut.fi tai puhelimella numerosta 09 298 1596 (arkisin kello 9-17 ja lauantaisin 9-14). Tuotteen tulee olla käyttämätön, lukuun ottamatta tavanomaista kokeilua. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Asiakas vastaa itse palautuksen kustannuksista. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Yrityksellä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@rmv-korut.fi tai puhelimella numerosta 09 298 1596 arkisin kello 9-17 ja lauantaisin 9-14. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.  Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Yrityksellä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit eivät aina saavu ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postiin. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

RMV-Korut Oy / Y-tunnus: 0113460-9

· Sähköpostilla osoitteesta info@rmv-korut.fi. Sähköpostiin voit myös jättää soittopyynnön.

· Puhelimella numerosta 09 298 1596 arkisin kello 9-17 ja lauantaisin 9-14.